Отборът на Черно море започна подготовка за следващия си мач от Първа лига. В събота от 15:00 часа “моряците” приемат Ботев Пловдив в Каварна в среща от 24-ия кръг на шампионата.

Първото занимание за седмицата бе на стадион “Тича”. Тренировката беше възстановяваща за титулярите от мача с Верея (0:0), а за всички останали футболисти – редовна. Капитанът на варненци Георги Илиев и десният краен защитник Стефан Станчев продължават да се готвят на облекчен режим.

Тренировката пропусна нападателят Бакари, който се оплаква от болки. Легионерът бе резерва в мача с Верея, като се появи в игра на мястото на Марек Кузма в 58-ата минута.

Резервите от мача в Стара Загора завършиха тренировката с мачле на малки вратички, като капитани на двата отбора бяха треньорът на вратарите Стоян Ставрев (Иван Дюлгеров, Дани Георгиев, Николай Минков и Илиан Илиев) и помощникът на Георги Иванов – Гонзо Емо Луканов (Пламен Николов, Алекс Михайлов, Валентин Йосков, Филип Хлупик). В крайна сметка след драматични две полувремена по 10 минути селекцията на Ставрев победи с 2:0.