Футболистът на Етър Йордан Апостолов за извини на съотборниците си, на клуба и феновете за допуснатата грешка в защита при втория гол на Верея в мача от 16-ия кръг на Първа лига. Старозагорци се наложиха с 2:0 над "виолетовите" с голове на Валери Домовчийски и Исмаил Иса.

Верея отказа Етър, върна се в шестицата

“Допуснахме два гола и заради това загубихме. При второто попадение имам огромна вина. Поемам цялата вина за загубата. Искам да се извиня на всички – на целия клуб, на шефовете, на всичките ми съотборници, на публиката. Имаше още 20-ина минути до края на мача, бяхме създали натиск и бях убеден, че ще изравним. Нелепа грешка, при която се стигна до втори гол. Колективен спорт, но това бе груба индивидуална грешка. На позицията, на която играя, нямам право да я допускам. Виждате докъде се стигна – 2:0 и всичко приключи”, каза Апостолов.

Генчев: Има спад, трябва да си вярваме

“Създадохме положения, не успяхме да ги реализираме. Пак ви казвам, тази грешка обърна всичко наопаки. Като игра мисля, че няма спад. Като резултати обаче, има лек спад. С оглед класирането и точките, с които разполагаме. Силно се надявам още следвашия мач да излезем победители и да излезем от тази трудна ситуация, в която се намираме”, завърши той.