Един от най-опитните футболисти на Верея Георги Андонов призна, че възнамерява да даде бутилката с шампанско на Gong.bg на колегата си Янислав Иванов. Андонов бе избран за Играч на мача със Славия от читателите на Gon.bg, след като вкара първия гол за успеха с 3:0 от дузпа. В последствие, появилият се като резерва Янислав Иванов наниза още две попадения. Той обаче остана втори в класирането.

„Благодаря на всички гласували за мен. Мисля, че за друг трябваше да иде бутилката, но щом така са преценили, радвам се. Имам предвид Янислав Иванов, много силен мач, има страхотни качества. Може би аз съм един виновниците да е в отбора. Когато бях в Берое, играхме с Банско. Тогава той бе там, и аз на шега подхвърлих след това на треньора тук. Много силен и качествен играч. Дано се възползва от шанса си. Сега ще му я дам бутилката“, каза Андонов.

Запитан за ситуацията с дузпата, при която Владимир Семерджиев бе изгонен с червен картон, Андонов сподели: „Това може би бе повратният момент в мача – изгониха им човек, аз вкарах дузпата. И след това не знам защо се дръпнахме. Може би това напрежение ни сковава. А сме опитни играчи. Отдавам го на напрежението, ние трябваше да вземем този мач. Играта днес не ни бе на ниво. Но в крайна сметка са важни точките. Спомнят си един мач с Ботев – надиграхме ги според мен, но паднахме с 1:2“.

„Няма да има реваншизъм срещу Черно море. Бил съм там, оставил съм приятели, мач като мач. По-добрият да победи“, добави Андонов.

За новите попълнения на Верея, футболистът обясни: „Доказани имена, не само у нас, но и на световно ниво. Мисля, че ще вдигнат класата и ще помагат“.