Френският полузащитник Антони Белмонт на практика може да се смята за ново попълнение на Левски. Той пристига тази вечер в София и се очаква в четвъртък да мине медицинските прегледи, след което да подпише договора си. 

Самият той призна, че очаква точно това да се случи и е щастлив от подобна развръзка, защото е бил харесан от наставника на отбора - именития италиански специалист Делио Роси. Това е причината да избере София пред офертата от Гренобъл в родината му. 

Двама нови в Левски кацат довечера

"Пристигам в България в сряда вечерта. Доколкото разбрах, треньорът Делио Роси е харесал профила ми и е изявил желание да работи с мен. Имах оферта от Гренобъл, която щеше да ме остави във Франция, но Левски е велик отбор, най-големият в страната си и искам да пробвам късмета си там. Искам да видя какво мога да дам."

"Ще помня само с добро престоя си в досегашния си клуб Дижон. Тук усетих вкуса на футбола и в Лига 2, и в елита на Франция. Благодарен съм на всички там, само ми се искаше да мога да разкрия повече от потенциала си", заяви Белмонт пред изданието "Bien Republic". 

Според информацията на изданието, 21-годишният полузащитник ще подпише договор за следващите три години с Левски.