"Отстъпихме още през първото полувреме. Отбелязаха ни два гола без да бъдем надиграни, от нищото. Левски изиграха по-правилно мача от нас. Изчакваха, бяха компактни. Не искаха да ни надиграят, а да ни излъжат, но с поведението, което направихме ние ни надиграха по всички показатели", заяви старши треньорът на Берое Александър Томаш след домакинското поражение с 0:4 от Левски в 32-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

"Не ми хареса, че не оценяваме ситуации. При 1:0 получихме гол от тъч. В 44-ата минута при изнасяне на топката направихме грешка и ни вкараха гол. След победата им за Купата, тонусът при тях е много по-добър. При нас не се получаваше", каза още Александър Томаш.

"През второто полувреме рискувахме, искахме да се върнем в мача и той мина само на преходи. Имахме една ситуация, при която ако бяхме вкарали може би щяхме да се върнем", заяви Томаш и продължи:

"Явно още не сме готови. Достигаме до едно ниво и след това имаме сривове. Не мога да виня футболистите, но има някои, от които не съм доволен като отношение в мача."

"Не можахме да осъществим допълнително укрепване на атаката и от там да реализираме. Чисто спортно-технически бяхме надиграни", завърши Александър Томаш.