Старши треньорът на Локомотив Пловдив се изказа доста остро по адрес на футболистите си след равенството 1:1 срещу последния в Първа лига Витоша Бистрица. Специалистът сподели след края на двубоя, че някои от играчите му нямат класа да играят за „смърфовете“/

„Започнахме добре мача. Направихме няколко добри атаки, вкарахме за 1:1. Мисля обаче, че класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Показахме голям респект към Витоша, но трябва да печелим мачове като днешния. Има добри играчи тук, но няма достатъчно дълбочина в състава“, коментира Акрапович.

"Съвсем на друг старт се надявах. Много тренировки провеждаме, много разговори, но явно че не успявам да предам това, което искам на футболистите или няма класа. Имах достатъчно време да получа достатъчно информация. Ситуацията може да се промени и да се поправи. Аз не търся оправдания. В крайна сметка съм водили преговори и съм дошъл тук. Просто трябва да подобрим качеството", коменитра още наставникът на Локомотив Пловдив..