Играчът на мача между Левски и Пирин Бабатунде Адениджи беше много щастлив, след като получи шампанското като награда. Той отбеляза второто попадение за успеха с 2:0, а като цяло направи много силен мач и затова заслужи приза от читателите на Gong.bg с изявите си. 

На всичко отгоре тази награда дойде навръх 21-ия му рожден ден. Самият Адениджи сподели, че още от сутринта е чувствал, че този двубой ще е по-специален за него. 

"Погледнах нагоре към небето и знаех, че ще е по-различно днес. Знаех, че това ще е моят ден. Казах на момчетата, че днес трябва да празнуваме заедно. Възползвах се от подаванията, играехме като отбор. Независимо кой е на върха на атаката, трябва да бележи положенията", сподели нигериецът и сподели очакванията си в борбата за титлата. 

"Вярвам, че можем да спечелим титлата, защото сме един истински отбор. Ние сме като едно семейство и ако продължим да работим по този начин, никой не може да ни попречи", сподели нападателят и коментира следващия мач на тима си, който ще е в четвъртък за Купата на България срещу втородивизионния Царско село.  

"Този мач с Пирин вече отиде, сега се концентрираме върху Купата. Няма значение кой ни е съперникът, трябва да сме концентрирани. Трябва да победим, задължени сме", сподели Адениджи и накрая разкри на кого посвещава успеха днес и дали ще има купон след края на мача. 

"Посвещавам този успех и тази победа на семейството си, те не са с мен, но ги усещам до мен. Няма да имам време за парти, само малко ще си почина, това е всичко около празника", завърши Адениджи.