Малко над четири хиляди са продадените билети за дербито между Левски и ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига от първата шестица. Информацията беше публикувана в официалния сайт на "червените", които се водят символични гости.

Сблъсъкът между „сини“ и „червени“ е в събота от 17:00 часа и може да гледате по DIEMA SPORT и GONG PLAY, както и да проследите всичко около дербито в Gong.bg.

До момента феновете на Левски са изкупили 2990 билета. Те са разпределени съответно 1003 билета за сектор „А“ и 1987 за сектор „Б“.

Белчев: Нашата публика отново ще бъде по-добрата

Кой ще спечели: Левски или ЦСКА?​

Привържениците на ЦСКА са се сдобили с 980 билета – 261 за сектор „В“ и 719 за сектор „Г“.


Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!