Десет футболисти от първия отбор на ЦСКА получиха повиквателни за лагерите на националните отбори, които започват след мача със Септември София в събота. Това съобщава сайтът на „червените“.

Селекционерът на мъжкия национален отбор Петър Хубчев повика Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Кристиян Малинов и Кирил Десподов за предстоящите мачове от Лигата на нациите срещу Кипър и Норвегия. Двубоят срещу Кипър е на 13 октомври в София, а срещу Норвегия лъвовете ще се изправят на 16 октомври в Осло.

Двама представители ще има ЦСКА в състава на България U21. Ангел Лясков и Стойчо Атанасов ще бъдат на разположение на селекционера Антони Здравков за евроквалификациите със Словения и Люксембург.

Старши треньорът на България U19 Ангел Стойков повика Валентин Антов за лагер, по време на който тимът ни ще изиграе две контроли с Кипър в Благоевград на 10 и 14 октомври.

Трима футболисти на ЦСКА ще са част от съставите на своите национални отбори за  квалификационни мачове за Купата на африканските нации през 2019 година в Камерун.

Най-новото попълнение в отбора - Али Соу, ще бъде част от тима на Гамбия за два мача срещу Того на 12 и 16 октомври.

Жоржиньо получи повиквателна за националния отбор на Гвинея-Бисау за два двубоя срещу Замбия на 10 и 14 октомври.

Стивън Перейра ще помага на своите сънародници от Кабо Верде в мачовете срещу Танзания на 12 и 16 октомври.