ЦСКА поднови тренировки след двудневна почивка. В заниманието на базата в Панчарево се включиха и седем юноши от Академията на „червените“, информира сайтът на клуба.

Това са централният защитник Валентин Антов (2000г.) и вратарят Борис Груев (2000г.), които по принцип се подготвят с първия отбор, както и левият защитник Адриан Гиргинов (2000г.), централният бранител Никола Борисов (2000г.), вътрешният халф Даниел Йорданов (1999г.) и офанзивните футболисти Иван Митрев (1999г.) и Асен Дончев (2001г.).

Те ще бъдат на разположение на старши треньора Стамен Белчев за контролата с Монтана в петък (6 октомври), която ще се играе от 11:00 часа на базата в Панчарево и ще бъде излъчвана пряко по клубния канал в интернет.

Преди двубоя ще стане ясно дали халфът Тиаго Родригес ще може да вземе участие в проверката, след като беше заменен заради травма в мача срещу Етър и в следващите дни ще се подготвя на облекчен режим.

До предстоящата приятелска среща отборът ще тренира по един път на ден, а от заниманията отсъстват националните състезатели.