Македонският национал Бобан Николов е близо до преминаване в българския шампион Лудогорец, твърдят в западната ни съседка.

Според информацията разградчани имат голям интерес към един от най-добрите футболисти на Вардар Скопие и вече са стартирали разговори с представители на клуба за трансфер през януари.

23-годишният Николов е желан силно от Димитър Димитров, който е твърдо решен да го привлече. Клаузата за откупуване на Николов е солидните 700 хиляди евро, но в Македония се смята, че Лудогорец е готов да ги плати, за да привлече една от звездите на местното първенство.

Очаква се представители на Лудогорец да присъстват на 7 декември на Националния стадион "Филип Втори" в Скопие за мача между Вардар и Розенборг в Лига Европа, за да гледат на живо изявите на Николов.

Лудогорец следи украински национал, вади 800 000 евро

Футболният път на Николов започва от академията на Георге Хаджи, след което между 2012 и 2015 играе за Виторул, където записва 38 мача и 2 гола. Следващият му отбор е Вардар, за който се превърна в ключов футболист и към момента има 62 мача и 8 гола.

От 2016 играе и за националния отбор на Македония, за който има 6 мача и 1 гол.