Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, направи интересно изказване ден преди мача от Лига Европа срещу Осиек. Опитният специалист заяви, че собственикът на клуба Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол и заради ЦСКА е загърбил бизнеса си.

"Гриша Ганчев мисли 24 часа за футбол. Заради ЦСКА загърби бизнеса си. Ако треньорите и футболистите мислим като него, ще излезем от кризата.
ЦСКА трябва да направи нещо конкретно - титлата, купата или пробив в Европа. ЦСКА е велик клуб. Нужно е да върнем величината на клуба. Трябва да излезем от кризата. Това ще стане, ако бъдем обединени", заяви Петрович.

 

"Ние сме един отбор. Не е важно кой ще направи грешка. Важно е да си помагаме и всички заедно да излезем от кризата. Не да се сочим един друг с пръст. Срещу Черно море футболистите нищо не играха. Все едно бяха излезли на разходка. Сега знаят към кого да се обърнат, ако нещо не разбират.

Видяхте, че и Лудогорец, който е шампион цели осем пъти, може би ще станат и девет, загубиха от Ференцварош", добави спецът.

"За съжаление тук не се ценят усилията, че се дава шанс на млади играчи. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, сега нямаше да е национал. Осиек има финансиране от Унгария и дори може би от президента на страната. Имат няколко чужденци, но повечето са местни момчета. Мисля, че това е правилният начин. Имат силни футболисти - Марич и Мансе са добри. Левият им бек също е опасен. В момента са по-силни от Хайдук и Риека. Ако не постигнем резултат, знам какво предстои. Щом не побеждаваш - “довиждане”, каза още сръбският треньор.