Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов изрази емоциите си в началото на днешния специален за "сините" ден, в който се чества 75-ата годишнина от рождението на великия Георги Аспарухов.

Иванов присъства на церемонията по представянето на юбилейната марка на "Български пощи" с лика на Гунди.

"Само чест и привилегия е, виждате интереса от привържениците на футбола. Чувствам се много горд да представлявам Левски на тази церемония по издаването на тази юбилейна марка", заяви Иванов.

75 години, 75 години безсмъртие

"Липсата по Гунди вие чувате и от ветераните на Левски, които наскоро говореха за него, още е жива по него. Много трудно ще намерим думите да кажем, какви са тези чувства, които обземат хората, които са го познавали. Гунди е едно от имената, върху които стои Левски като футболен клуб и сме щастливи да го отбележим с тези мероприятия."

"Всичко с името, свързано на Гунди, става много лесно. Към когото и да се обърнете с молба за помощ, всички врати се отварят. Гунди е име, коeто всеки го знае."

Относно мача с Ботев тази вечер, Иванов сподели: "Пожелавам си приятно настроение по трибуните, хубава игра и добър резултат за нас. Нямам точна бройка привърженици на Ботев. Ще дойдат ветерани, играли с Гунди."

Шефът в синия клуб коментира и продажбата на билети за финала за Купата на България: "За мача в сряда все още има билети в продажба за Сектор Г и за сектор "Лъвчето". Не мога да кажа точна бройка, мисля, че са над 25 хиляди вече продадените билети."

Левски поднесе венци и цветя на паметника на Георги Аспарухов