Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри каква е причината треньорът на тима Димитър Димитров да се появи в съблекалнята на отбора преди дербито с ЦСКА, въпреки наложеното му наказание и забрана да води тима в конкретния мач.

Херо бе наказан заради буйна реакция срещу съдията по време на дербито с другия столичен тим Левски преди две седмици.

„След края на мача разговаряхме с Херо. Аз бях близо до ситуацията и още тогава му казах, че е сбъркал. Казах му, че походи бурно, а той каза, че ще се извини още на другия ден. Във футбола го има. Аз съм приятно изненадан от работата и комуникацията с него. Той е много високо ниво и като треньор и като човек“, коментира Петричев.

„Знам за тези снимки на Херо и Стамен Белчев преди мача с ЦСКА. Аз присъствах в част от ситуацията. Херо беше на стадиона преди пристигането на отборите на стадиона. При пристигането на ЦСКА и аз се поздравих със Стамен Белчев. Той е човек, когото много уважавам.“

„Херо не си беше взел връхната дреха и влезе в треньорската стая, за да сия вземе. Не знам като час колко е било, но е преди да е започнало каквото и да е. Приехме с достойнство загубата, поздравихме противника. Нищо специално не се е случило. Херо дори гледа мача от журналистическата ложа, за да е ясно, че всичко е наред и не са давани никакви указания към треньорската скамейка. Платихме си данъка за сгъстената програма и мачовете в Лига Европа“, сподели още Ангел Петричев.