„Пожелавам една интересна футболна пролет, с хубави мачове и повече фенове. Да успеем да радваме феновете и да има по-малко скандали и по-малко писаници за съдийство и други неща. На нашия тим пожелавам да изпълним целите си. Целите са високи и се надявам да ги постигнем и да зарадваме хората в Стара Загора с добро класиране и може би участие в евротурнирите”, коментира футболистът на Берое Иван Иванов пред Дарик радио.

Иван Иванов: Ще пребия Камбуров, ако не гони рекорда

Берое завърши с победа и два страхотни гола на Педро

„Нека има повече дербита със заряд и интрига, както и качество по терените. Това е добре за зрителите. Ако запазим състава, с който разполагаме и имаме химия съм сигурен, че ще искаме да гоним по-добро класиране за догодина. Най-важното е да изпълним целите си до лятото. Във футбола всичко е възможно, ако се направи добър състав и колектив. Важно е да обръщаме внимание на малките детайли”, каза още Иванов от лагера в Турция и добави:

„Нямаме никакви проблеми в тима. Всичко ни е осигурено от всякакво естество. Организацията е на много добро ниво, но винаги има какво да се подобрява. Надявам се да разпалим искрицата в Стара Загора. Сигурен съм, че с теченеие на времето нещата ще се подобряват, но трябва да има и резултати.”

Иван Иванов

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg