Един от тарторите на Берое Иван Иванов даде интервю за Дарик радио от лагера на тима в Турция. Защитникът сподели интересни впечатления и амбиции, както и предизвикателство, което е отправил към друг от лидерите - Мартин Камбуров.

"За момента нещата са добре, най-важното е, че нямаме контузени футболисти. В контролите се видя, че нещата се подобряват с всеки изминал мач. Още не сме на максимално ниво, но седмица преди първенството, дори до самия мач, да сме на 100%. Сигурен съм, че ни очаква добър полусезон," заяви Иванов.

"Добре съм аз, успявам да издържа на натоварванията. До момента се чувствам наистина добре, стабилен, уверен и сигурен. Опитът е на наша страна. Второто е Мартин Камбуров, няма какво да се коментира, дар е да го имаш в състава си. Казал съм му, че ако не се опита да достигне рекорда на Петър Жеков, аз лично ще го пребия. И стилът, който изповядваме е благоприятен за нас, не сме го усъвършенствали, но съм сигурен, че ще оправим детайлите," допълни той.

"Никой не е влизал в съблекалнята да ни каже конкретна цел. Мое лично мнение е, че ако сме след четвърто място ще е разочарование. ЦСКА и Лудогорец са много силни, с тях трудно ще се борим. Левски може да настигнем, зависи и от тяхното, и от нашето представяне. Моята амбиция и потенциалът на отбора ми говорят, че друго след четвърто  място ще е разочарование," завърши Иван Иванов.