Големият бос на Стяуа Джиджи Бекали се е заел със задачата да осигури трансфер на голямата звезда на Лудогорец Клаудиу Кешеру на "Генча". Това е признал самият той пред източник на изданието Digi Sport. За да се случи това обаче има и някои условности. 

Бекали ще се обърне към колегите си от Разград, само ако неговият отбор се класира за плейофа за влизане в Шампионската лига. Румънците имат огромни шансове за това, след като направиха 1:1 в първия мач със Спарта Прага. 

Офертата на бизнесмена щяла да бъде да вземе Кешеру под наем до края на сезона, като за целта плати 300 хил. евро на българския тим. Очаква се и Стяуа да плаща пълната заплата на нападателя, който след няколко месеца навършва 30 години. 

Според Digi Sport, оптимизмът на Бекали за евентуална сделка идва от информация, според която в Лудогорец са се отказали от услугите на Кешеру и Андрей Препелица и смятат да ги продадат. Засега обаче подобни новини от лагера на българския шампион не са излизали, а нападателят дори вече откри головата си сметка за тази кампания с попадение в мрежата на Цървена Звезда миналата седмица.