Стяуа усилено търси нов нападател за настоящия сезон и медиите в Румъния веднага пратиха обратно на "Генча" звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру. Според поредица местни издания, лично собственикът Джиджи Бекали преговарял за трансфера, а той щял да се случи по желание на наставника Лауренциу Регекампф. 

Но бързо последва официално опровержение на това от румънския клуб. Първо Регекампф, а после и един от агентите на играча отрекоха подобно нещо пред изданието "Диги Спорт". 

"Никой от Стяуа не се е обръщал към Лудогорец за подписа на Кешеру. Няма истина в тези твърдения, той е прекалено скъп", сподели Регекампф в кратко изказване пред медията. По-късно изказване в подобен тон направи и Жереми Буи, който е един от представителите на нападателя. 

"Никой от Стяуа - нито Регекампф, нито Бекали, нито който и да е от ръководството - са се свързвали с мен за такъв трансфер. Той получава доста добри пари в България и затова е концентриран изцяло върху представянето си в предстоящия мач с Цървена звезда в Шампионската лига. По никакъв начин не става въпрос за негово напускане", сподели агентът. 

Според информацията на изданието, годишната заплата на Кешеру в Лудогорец е 700 хил. евро. За да плащат по-малко, от Стяуа уж го искали под наем, което обаче означавало да плащат половината от тази сума, което пак се сторило много на гранда от Букурещ. А в крайна сметка се оказа, че никакъв контакт не е бил отправян.