Офанзивният халф на ЦСКА Денис Давидов не взе участие в четвърти пореден мач, а вече в три срещи не е попадал в групата. Конкретно за първенството липсата му може да се търси в с квотата на чужденците извън Европейския съюз, пише Тема спорт.

С руснака те са четирима, наред с Жеферсон, Евандро и Соу, а един от тях трябва да остава извън групата.

Плеймейкърът обаче не се ползва с доверие и в Европа. Той беше неизползвана резерва в реванша в Титоград (0:0), въпреки че моментът беше удачен да получи шанс за изява. Срещу Осиек дори не попадна в групата, а вътре бяха последните летни попълнения Албентоса и Отабор, които са много далеч от оптималната кондиция.

Всичко това е озадачаващо, тъй като Денис Давидов беше привлечен още преди старта на подготовката, а и в ЦСКА имат наблюдения върху него от доста време. Въпреки това той не играе.

В Борисовата градина се говори, че футболистът е реагирал доста бурно, тъй като не се е появил на терена в Подгорица в реванша с Титоград. Блиц писа наскоро, че руснакът е бил глобен, след като си е хвърлил потника в съблекалнята и е съборил няколко шишета от яд.

Информацията не беше потвърдена, но и не беше отречена от „Армията”. Възможно е подобни действия да са довели до замразяването му.

От ЦСКА твърдят, че Давидов има нужда от още време за адаптация, но пък напоследък е започнал да показва добри неща в подготовката. Освен това той изпитвал затруднения заради езиковата бариера.