История в развитие: Защо майката на детето, което Дяков целуна, отказа да го поздрави?

Стана ясна причината, поради която майката на детето, което капитанът на Лудогорец Светослав Дяков целуна по време на гостуването на ЦСКА (0:0), отказа ръкостискане с играча на разградчани.

Дамата, която се казва Малина, се свърза с Gong.bg, за да разкаже своята история и по този начин да сподели какво я е подтикнало към такава реакция.

Малина коментира, че историята всъщност се е зародила преди около месец, когато се състоя шампионатната среща между двата тима на „Лудогорец Арена“. Дамата разказва, че тогава капитанът на „зелените“ отправил неприличен и обиден жест към публиката на ЦСКА. В последствие тя комуникирала с него и изразила своето възмущение, а той изявил готовност да се извини.

По време на срещата между ЦСКА и Лудогорец на Националния стадион в София, при смяната си Дяков тръгна към  детето на Малина, което е в инвалидна количка, и го целуна по челото. В последствие футболистът подаде ръка и на Малина, но тя отказа.

Пред Gong.bg жената обясни, че не приема това за извинение и не скри, че е обидена от поведението на играча на разградчани. Тя запита защо Дяков не поискал извинение пред Сектор Г, като заяви, че тя лично е щяла да иде с него.

Редакцията се извинява за възникналото недоразумение относно липсата на информация съпътстваща видяната на тв-екрана случка.

ЦСКА

Първа лига