Наставникът на Етър Велико Търново Станислав Генчев коментира след успеха над Дунав с 2:0 в контролна среща, че е доволен от желанието, демонстрирано от неговите футболисти. 

„Доволен съм от това, че момчетата се вложиха максимално. На този етап най-много ме интересува да се влагат физически и да могат да се подготвят. Резултатът е добър, вкарахме два гола, но имам и доста забележки в начина на водене на играта. Това ще се изпипва тепърва”, започна Генчев.

„Дадох игрово време на всички футболисти, и в следващата контрола ще играят по 45 минути всеки. Доволен съм най-вече от желанието”.

„Смятаме да използваме Любош Адамец и в следващите контроли, тъй като не е подготвен, последният му официален мач е бил на 1 май. Искам да го тестваме за по-дълъг период, най-вече заради физиката му. Ще му дадем още два мача, засега нямам конкретна оценка. Николай Ангелов дойде от Първомай, но бе за една седмица и утре (бел.ред. събота, 24 юни) се прибира обратно. Има при нас и едно момче от Дряново на 18 години – Константин, доста перспективно момче. Просто тренира с нас и ако покаже това, което може, ще го задържим да тренира с Етър или ще го преотстъпим някъде да играе”, допълни Генчев.