Националният вратар на България Николай Михайлов пропусна вчерашната трени­ровка на Левски в Австрия. Стражът имаше отделно за­нимание във фитнеса. 31 -го­дишният футболист дори се очаква да бъде титуляр в днешната трета проверка на тима на австрийска земя срещу Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен). Този тим играе в четвъртото ниво на герман­ския футбол.

Последното ново попълне­ние на столичани Дени Алар продължава да се готви по индивидуална програма, като отново не се появи на трени­ровъчния комплекс, а остана във фитнеса. Холмар Ейолфсон, който се възстановява от тежка травма, тренира наравно с тима в първата по­ловина от заниманието, след което имаше бегови упражне­ния, докато останалите му съотборници проведоха двустранна игра. Капитанът на сините Живко Миланов вече тренира изцяло на пълни обо­роти, но със сигурност ще остане на пейката срещу гер­манския тим, а ще започне титуляр срещу Йънг Бойс в последната проверка на Лев­ски, която е във вторник.

Като титуляр за първи път се очаква да излезе ар­жентинецът Франко Мазу­рек. Плеймейкърът досега влизаше като резерва срещу РБ Брагантино и Зенит. Про­верката с аматьорския гер­мански тим започва в 18:00 часа в Йенбах и ще бъде пре­давана пряко по Диема спорт.