Отборът на Черно море проведе традиционната за седмицата възстановителна тренировка на стадион "Тича" във Варна. В нея участие взеха почти всички футболисти, включително и нападателят Валентин Йосков, който игра за националния отбор до 19 години в контролата срещу Англия (0:1).

От началото на седмицата с отбора не тренира вратарят Александър Чанович, който получи разрешение от треньорския щаб да се прибере до Сърбия по лични причини. На "Тича" очакват стражът да се върне във Варна утре.

Днес "моряците" проведоха игра по джитбол, в който се включи и треньорът Георги Иванов. Наставникът бе в един отбор с Дани Георгиев и Михаил Венков, като триото успя да победи тима на Георги Илиев, Траян Траянов и Пламен Николов. 

По предварителна програма днес футболистите трябваше да тренират следобед, като преди това бе предвиден видеоразбор. Програмата обаче претърпя корекция и играчите възстановяваха сутринта.

Видеоразборът пък ще се проведе преди утрешната последна тренировка. След нея Георги Иванов ще определи групата за мача от 10-ия кръг на Първа професионална лига с Верея и ще заведе отбора на лагер. Срещата е в петък от 17,30 часа на стадион "Калиакра" в Каварна.