Членът на Изпълкома към Българския футболен съюз Емил Костадинов коментира появилите се преди евроквалификацията на България с Косово (1:1информации, че Петър Хубчев ще поеме Левски, а за национален селекционер ще бъде назначен Красимир Балъков.

Отговорникът за юношеските национални отбори определи случилото се като „български простотии“ и допълни, че те вредят на футбола ни. Костадинов допълни още, че тези информации вероятно са повлияли на представянето на отбора. Припомняме, че малко след появата им, всички замесени страни реагираха и мигновено ги опровергаха.

„След изравнителния гол спечелихме точка. Още преди мача казах, че тук ще е трудно и то се доказа. Не са много 2 точки, ако искаш да се класираш, трябва са биеш във всички домакински мачове. Имаме шанс и ще се борим“, сподели Костадинов след двубоя в Прищина.

Лечков: Това е саботаж!

Запитан за информациите, които се появиха в медийното пространство в часовете преди срещата, че Петър Хубчев ще поеме Левски, а Красимир Балъков ще го замени на селекционерския пост, Костадинов обясни: „Не съм говорил с Хубчев, вероятно е повлияло. Това са български простотии и това вреди на целия български футбол“.