Футболистите на ЦСКА продължават с друразовите тренировки, ден преди следващата контрола на червените с руския Рубин Казан (26.01). Новото попълнение Николай Бодуров се включи на пълни обороти и тренира наравно с новите си съотборници.

В лагера на ЦСКА няма контузени и всичките 26 футболисти се готвят усилено. Времето на Иберийския полуостров е много подходящо за подготвителен лагер и треньорският щаб се възползва максимално да натовари състезателите.

ЦСКА с нова трансферна цел

Рубин Казан е вторият съперник на ЦСКА по време на лагера в Испания. Срещата ще се проведе в "Аяла Поло Клуб" в Сотогранде, където се игра и контролата с Локомотив (Москва). В исторически план това ще е първият сблъсък между двата клуба.

Тимът от град Казан е основан през 1958 година, а през 2003 за първи път в историята си стига до руския елит. През 2008 и 2009 Рубин печели две поредни титли на Русия, а през сезон 2011-2012 добавя във витрината си и Купата на Русия.

Клубът от Казан е и двукратен носител на Суперкупата на Русия, която печели през 2010 и 2012 година. В Европа Рубин има изиграни 52 срещи в турнирите на УЕФА, като в поседните години е многократен участник в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. В момента клубът от Казан е ръководен от треньора Шави Гарсия, който преди да поеме предизвикателството в Русия бе наставник на Малага и Осасуна.

В текущото първенство на руската Премиер лига Рубин заема девето място във временното класиране с актив от 23 точки. 

Срещата можете да следите на живо в Gong.bg и по DIEMA SPORT  на 26.01 от 13:00 часа, както и в GONG PLAY.