Сезонът за нападателя на Черно море Бакари приключи. Футболистът е със скъсана връзка на коляното след мача с Верея в Стара Загора, където игра малко повече от 30 минути. На Бакари му предстои операция, която по всяка вероятност ще бъде извършена в София. 

Припомняме, че за престоя си в Черно море това ще е трета подобна интервенция за испанеца. Той бе опериран през есента на 2014 година, а близо година по-късно отново легна под ножа за скъсана предна кръстна връзка.

Иначе Черно море продължава да се готви за предстоящия мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига. "Моряците" приемат Ботев (Пд) в събота от 15 часа в Каварна. Под въпрос за двубоя са бранителят Стефан Станчев, капитанът Георги Илиев и вратарят Емо Михайлов. За трети пореден мач Черно море ще бъде воден от Ивайло Петров - Пифа и Емо Луканов, тъй като старши треньорът Георги Иванов - Гонзо изтърпява наказание и ще гледа двубоя от трибуните на стадиона в Каварна.

Днес варненци направиха комплексна тренировка на клубния стадион "Тича", която завърши с двустранна игра на половин терен.