Днешната тренировка на Черно море ще се проведе в Каварна. Заниманието на "моряците" е от 19,30 часа, а наставникът Георги Иванов иска тимът му да изпробва терена, на който ще се играят домакинските мачове от сезон 2016/2017 г., както и осветлението, на което ще гонят нови три точки срещу Монтана. Срещата е в понеделник от 20 часа и е предвидена за телевизионно излъчване в ефира на DIEMA SPORT. Ще можете да я гледате и на платформата GONG PLAY, както и минута по минута на GONG.BG

Утре и в неделя Черно море ще тренира във Варна, като в събота сутринта е традиционното възстановяване преди двубоя с монтанци. След последната тренировка отборът заминава на лагер в базата на НСБ "Спортпалас".

В момента стадион "Тича" се използва само за тренировки, тъй като той не отговаря на изискванията на БФС и не може да приема мачове от Първа професионална лига.

Варненци получиха държавна субсидия в размер на един милион лева. Със средствата трябва да се смени тревното покритие и да постави осветление. Все още обаче ремонтът на "Тича" не е започнал, въпреки че парите вече са отпуснати.