Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов сподели непосредствено преди мача с Локо Пд от 30-ия кръг на Първа лига, че тимът вече работи по селекцията за новия сезон. Той потвърди, че вратарят Генадий Ганев вече има договор с клуба.

„За самочувствието на отбора е много важен този мач, да се надяваме, че ще е с положителен резултат. Тимът се престраши да промени схемата на игра, гледам малко по-спокойно мачовете на отбора, не само последният двубой със Славия, но и преди това.Най-важно е в каква форма ще сме ние, а не кой ще е съперникът. Борим се за място, което би ни предопределило по-слаб, уж, съперник”, сподели Симеонов.

„Футболистите на Локомотив Пд не бива да се подценяват, може би имат юноши, но юношите им са много добри. Надявам се да не го покажат точно в този мач.”

„Почивката, която се очертава е не повече от 10-12 дни, имаме ограничен бюджет и ще ни е трудно, но вече работим по селекцията. Да, Генадий Ганев има договор с нас вече. Някои играчи са с изтичащи договори, някои няма да останат, но други ще останат”, каза още президентът на Дунав Русе.