Бившият изпълнителен директор на Левски Красимир Иванов не пожела да коментира изказванията на наследника си на поста Павел Колев, че в началото на 2019 г. "сините" са били на крачка от фалита. Според Иванов, темата с финансовото състояние на столичния гранд е ретро и не иска да я коментира по какъвто и да било начин. 

"Смятам, че темата с финансовото състояние на Левски е доста ретро. Нека новото ръководство на клуба говори по темата. Аз се чувствам част от миналото на Левски и ще е проява на лош вкус да се връщаме на тези въпроси и не смятам да ги дискутирам", заяви Иванов пред "Канал 3". 

"Това е част от играта, клубът има нов собственик, ново ръководство. Те имат правото да говорят и да защитават претенциите на клуба по начина, по който смятат, че е правилно. От моя страна дори с мълчанието ми имат подкрепа по този въпрос." 

"Няма смисъл да се дискутира, клубът е приел финансови отчети, те са гласувани от Общото събрание и това са неща, които са исторически известни", коментира бившият директор и говори дали са плащани задължения към НАП по негово време. 

"Погасявани са задължения към НАП, не искам да водя задочни спорове с Павел Колев по тази тема. Аз съм разговарял с него, наясно съм с нещата, които новото ръководство иска да направи и те имат правото да кажат всичко. Очевидно вече доста неща са се случили по темата", завърши Красимир Иванов.