Старши треньорът на Етър Красимир Балъков даде интервю за "Спортно шоу Гонг" от Турция. В него той говори за водещите отбори у нас и най-вече състоянието на Левски и ЦСКА.

"Левски е далеч от нивото на Лудогорец колкото и желание да има, виждате какви процеси има там, отиват на добре, но ще им трябва време. ЦСКА с Гриша Ганчев го познавам много добре, там при всички положения ще направят всичко възможно да стопят тези 6 точки, защото са много качествен отбор. Те са основен кандидат за титлата."

"Футболът е много проста и не толкова сложна материя. Трябва да има правила, създадени от компетентни хотра. Смятам, че Левски тръгва по добър път, познавам и двамата нови в Левски (Павел Колев и Георги Дерменджиев), това са хора, които работят изключително професионално. Не можем да гледаме на 5 сантиметра пред носа си. Независимо дали си традиционен отбор, ако не работиш години наред правилно, трудно може да създадеш нещо, което другите го имат. Аз не очаквам Левски от днес за утре да започне да печели титли. Очаквам от тях постоянна и компетентна работа, а времето ще покаже колко време е необходимо на Левски за всички тези желани титли."

Относно националния отбор и неговите шансове в европейските квалификации, Бала коментира: "Имаме всички шансове, отборът е обединен, задружен, има много добър колектив, дисциплина, ако не успеем, значи още не ни достигат качества, всичко друго е ок."