Новакът Крумовград посреща Черно море в откриващия мач от третия кръг на efbet Лига. Мачът в Пловдив e в петък от 21:15 часа и ще може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута. Главен съдия на срещата ще бъде Валентин Железов от град Бургас.

Крумовград отново има съперник на високо ниво, трети от миналогодишния Топ 6 в първенството, но пък на старта на сезона бе победен не кой да е, а шампионът на България Лудогорец. Тогава новаците спечелиха с 3:1, като още до 17-та минута имаха аванс от 2:0. Истината обаче е, че „орлите“ пропиляха твърде много добри възможности за гол, а късметът бе изцяло в полза на дебютанта в лигата.

В срещите на двата тима от втория кръг се случи най-логичното. Крумовград гостуваше на вицешампиона ЦСКА и този път загуби, като не успя и да отбележи гол. Новаците не отправиха точен удар, но пък отстъпиха само с 0:1 и то след гениално индивидуално изпълнение на Тобис Хайнц.

Черно море пък изигра перфектен домакински двубой срещу Хебър, като и попаденията не липсваха. Атанас Илиев отбеляза три гола, но пък само един от тях бе признат след чудесна атака, но и груба грешка на стража Дебарлиев. Крайното 1:0 в полза на Черно море дойде и без удар от страна на играчите на Хебър в мача. По този начин „моряците“ взеха първа победа през сезона след головото равенство от 3:3 в гостуването на Арда.

Старши треньорът Илиан Илиев ще може да разчита отново на Мартин Дичев, който е в групата, но Мишаел и Бейхан все още са с травми. Наставникът отново ще разчита на Атанас Илиев, който се разписа и в двата мача на варненци.

подкрепя българския спорт