Отборът на ЦСКА се изправя пред поредното си предизвикателство този сезон. Тази вечер от 18.45 часа „червените“ излизат срещу Септември София в мач-финал на област София-град от турнира за Купата на България.

На стадион „Българска армия“ ЦСКА ще влезе в ролята на символичен гост. Главен съдия ще бъде Вихрен Манев.

Двубоя ще можете да проследите по Diema sport 2, Gong Play и Дарик радио. Вълнуващата среща ще бъде проследена в развитие – минута по минута – в Gong.bg.

Станислав Маламов и Александър Александров страдат от контузии след разгормния успех на ЦСКА над Чепинец със 7:0 в мач от Югозападната В група през изминалия уикенд.

Според повечето специалисти „червените“ са категоричен фаворит в мача на стадион „Българска армия“. Двата отбора играха само преди две седмици за първенството, като ЦСКА постигна победа с 3:0.

В същото време Септември София е воден от бивш треньор на Левски – Николай Митов. Наставникът няма проблеми с контузени играчи за предстоящия двубой. В последния кръг от шампионата тимът също записа категоричен резултат – 4:0 над Сапарева баня.

ЦСКА и Септември ще сменят подхода за Купата

„Мачовете за Купата са винаги различни, те имат различен заряд. Видяхме Септември София, доста стойностен отбор, с доста добри футболисти. Ако сме сериозни и изпълним задачите си, не трябва да срещнем съпротива“, заяви треньорът на ЦСКА Христо Янев в навечерието на срещата.

„Това е мач за Купата на България, един мач е, ще бъде по-различен от този за шампионата. Ще се опитаме да не направим същите грешки, които допуснахме в първия двубой“, каза от своя страна Николай Митов.