Старши треньорите на ЦСКА и Септември Христо Янев и Николай Митов застанаха пред камерата, за да споделят своите очаквания от предстоящия мач за Купата на България помежду си.

Двубоят е сряда, от 18.45 часа, и можете да го следите с Гонг, и да наблюдавате на PLAY.GONG.BG и в ефира на Diema Sport 2, и да слушате по Дарик.

Двата отбора играха само преди две седмици за първенството във В група, а ЦСКА победи с 3:0.

"Мачовете за Купата са с различен заряд, и естествено, и ние ще имаме различен подход," заяви Христо Янев.

"Ситуацията налага да взимаме такива решение в движение. Радостното е, че момчетата възприемат много бързо информацията, и на този етап нямаме проблеми. Много е трудно, но ние разполагаме с такъв футболист. Ще работим с него, ще се опитаме да му покажем какво има да учи, и оттук-нататък е въпрос на това всеки от тези млади момчета как смила информацията, която им даваме."

"Ние играем срещу Септември, а не срещу определен човек. Подхождаме спрямо това какъв съперник ни чака. Видяхме Септември, доста стойностен отбор, с доста добри футболисти. Ако сме сериозни и изпълним задачите си, не трябва да срещнем съпротива."

Николай Митов коментира двубоя: "Един мач, на отстраняване, съвсем различен. Подходът ще е различен, и ще се опитаме да не направим грешките, които направихме в първия мач от първенството. Беше равностоен мач, ЦСКА използва наши фрапантни грешки, не омаловажавам победата им, победиха заслужено."

"Проектът на Септември е да има много силна школа, в която постепенно да вкараме млади футболисти, и да влизат играчи от школата в първия отбор. В нашия отбор има 16 и 17-годишни футболисти, които са титуляри. Мое лично мнение е, че това е пътят. Млади български футболисти, и само класни чужденци."