Саша Илич определи причините за загубата на ЦСКА от Черно море с 1:2. "Червените" отпаднаха от Sesame Купа на България по този начин, а наставникът на тима призова всички да си вземат поука от поражението. 

"Първо на първо говорим за турнирен мач, който е по-различен. Играхме срещу вятъра в първото полувреме и играта не вървеше. Направихме много индивидуални грешки", каза Саша Илич след срещата. 

"Трябва да си извадим поуките от големите грешки, за да не ги повтаряме. Не ни е оказала влияние почивката, Назон се върна болен, просто не вървяха нещата, Туфегджич също се контузи и това е", коментира треньорът на "армейците".

"Не разбирам, какво означава друг ЦСКА? Когато допуснеш две много големи индивидуални грешки, вече ти остава този натиск. Освен това видяхте, че ударихме две греди, нямахме и шанс. Получихме само пет минути добавено време, въпреки че имаше голове, смени, бавене на играта, но нашите футболисти трябва да си изкарат поука, че трябва от първата минута да играят сериозно", сподели още Илич. 

"Това че отпаднахме е лошо за ЦСКА, тъй като ЦСКА е отбор, който трябва да се бори за всички трофеи. Всеки следващ мач за нас трябва да е като последен. Има още много мачове до края на първенството, не знам какво ще стане", завърши той.