Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов увери феновете, че "червените" ще покажат истинското си лице още в неделя. Тогава "червените" гостуват на Славия в мач от efbet Лига. 

"Неприятна загуба, да. Никой не е доволен от играта ни днес. Съжаляваме, че загубихме, но това е футболът. Наистина неприятна загуба. Треньорите ще си правят анализите и ще кажат къде са причините от спортно-техническа гледна точка. Моето мнение е, че днес не показахме голямо желание, поне докато не стана 0:2. Не бяхме достатъчно агресивни в този мач", сподели Филип Филипов след загубата от Черно море.

start-photo.bg
76 снимки

"На футболистите в ЦСКА не трябва да им повлиява една загуба или едно леко разклащане. Напротив - това трябва да покаже, че без да се раздават на 100% във всеки мач, нищо не идва на готово, което днес показахме в мача. Това трябва допълнително да ги мотивира и стимулира, за да може в следващите два месеца да покажем по-добри игри от днешната", допълни той.

"Сигурен съм, че още в неделя ще покажем различно лице от мача днес. Всички искаме да станем шампиони, работим всички за това, но то се постига с много труд, желание, себераздаване и донякъде трябва и късмет", завърши Филипов.