„Няма как да съм доволен от жребия, защото жребият не определя победителя. Всичко се решава на терена. Надяваме се да се получи един празник. ЦСКА е отбор с публика и по-добрият отбор да победи. Надявам се Берое да продължи напред. Мисля, че няма отбор, който да е стигнал до тук и целта му да не е Купата. Вече най-заслужилият ще продължи напред“, заяви административният директор на Берое Стелиян Попчев след жребия за Купата на България, който противопостави старозагорци на ЦСКА в единия полуфинал.

Другата двойка противопостави Литекс и Монтана.

„Притеснение няма от нито един отбор, защото миналата година все пак завършихме преди тях в първенството, така че ние не се притесняваме от нито един отбор, но на терена е нужен и шанс. Без значение ЦСКА на кое ниво са в българския футбол, те са отбор с име. Там са футболисти, които са играли професионален футбол, не са аматьори. Мисля, че ще се получи един хубав двубой в Стара Загора и след това реванш. И пак казвам, че се надявам Берое да продължи напред“, каза още Попчев и добави:

„Фаворитът ще се види долу на терена. Фаворит на база, че единият отбор е от А група, а другият – от В, но на терена се показва кой е фаворит. Нашите футболисти не се притесняват от нито един отбор. Те са го доказали в миналото първенство и сега. Амбициите са да стигнем колкото може по-напред.“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS