Старши треньорът на Левски Тони Здравков заяви след успеха над Пирин Гоце Делчев, че от понеделник отборът започва целенасочено да работи за предстоящото дерби срещу ЦСКА.

„Тази победа не е само за самочувствие. Хубаво е, че нещата, които изпробвахме се получиха. Някой от чужденците няма откъде да ме познават. Бързо намерихме общ език. Момчетата са интелигентни“, коментира Здравков.

„Нещата не са цветущи, въпреки победата, но ще изглеждаме със сигурност по-добре срещу ЦСКА. Работа като обем винаги ще има. От понеделник трябва целенасочено да работим за мача срещу ЦСКА“, добави старши треньорът на Левски.

„Трябва да променим 2-3 неща, които ще ни бъдат от полза за мача с ЦСКА. Самите футболисти трябва да повишат самочувствието си. Днес се видя на моменти, че бе допусната лековатност в отиграванията ни. Трябва да бъдем през цялото време концентрирани“, продължи специалистът.

„Трябва да радваме привържениците. Взех трудно решение, но не съм се съгласил трудно. Знам какво предстои и колко е тежка ситуацията. Нямаме много време, но аз не се притеснявам. Аз вярвам, че отборът трябва да играе по-добре. Вярвам, че ние имаме сили до последно да се борим за целите си“, каза още Тони Здравков.