Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви след победата с 1:0 срещу Пирин Гоце Делчев, че отборът е изиграл едно добро първо полувреме. Той добави, че през второто „други хора и други фактори” не са позволили на старозагорци да играят.

„Мисля, че изиграхме едно добро първо полувреме. Даже бях казал много добро, с оглед на това, че противникът беше доста прибран. Това искахме, да държим топката, за разлика от мача преди три дни. Мисля, че се получи добре”, коментира старши треньорът на Берое.

„С течение на мача, и особено второто полувреме, като че ли други хора и други фактори не позволиха да играем. Мисля, че играхме около 20 минути футбол през второто полувреме. Всеки има право да си решава сам начините или методите, с които да печели или губи. Нас ни интересува нашия отбор. Мисля, че стана едно добро първо полувреме”, добави Хубчев.

„Това, което мисля, че има голяма промяна е, че вече трети мач ние не допускаме гол. Отговорността в защита е по-голяма. Разбира се, че е много трудно така, но ще продължаваме да искаме това от нашите футболисти”, продължи наставникът на старозагорци.

„Имам притеснения само утре за тренировката, не е време сега да говорим за реванша.”.

„Създаваме голови положения. Двата мача не можахме да вкараме нито едно, сега вкарахме едно, надяваме се следващия мач да вкараме две и така нататък. Важното е да ги имаме тези положения, да ги създаваме. Бих казал, че също 2-3 положения бяха добри, за отбелязване на гол.”

„Ще се опитаме да прекъснем серията на Етър. Ние сме запознати с техния отбор. На практика това е изцяло нов отбор. Трудно е да имаш кой знае каква информация. Но до тук мисля, че противниците с нищо не са ни изненадали. Това, което се опитваме да правим и го правим като информация за противниците се получава доста добре.”

„Педро за съжаление има един доста сериозен проблем. Получил го е и аз не знам къде. Здравословен проблем е, но е доста сериозно. Добре е Елио, няма проблеми”, каза още Петър Хубчев.