Спортният директор на Левски Георги Иванов прие спокойно жребия за 1/16-финалите за Купата на България, който отреди гостуване на Банско. Гонзо изтегли Банско да тегли съперника си и Краси Горанов, който бе представител на южния град, си изтегли за съперник Левски.

„Няма леки мачове” - заяви Иванов за жребия - „Ще подходим сериозно към противника. Знае се, че искаме да станем шампиони и да спечелим Купата. Не бива да подценяваме отбора на Банско. Нормално е да сме гости пак, след като се паднахме с отбор от по-долна група. Хубавото е, че няма да пътуваме надалеч, като региона на Варна, докъдето самият път е много.”

Според Георги Иванов треньорското ръководство ще преценява кой трябва да почива в този мач и кой трябва да играе.Той е убеден, че Левски няма да подцени нито един мач, в това число и гостуването на Банско.

„Един мач е толкова труден, колкото си го направи отборът” - заключи Гонзо - „Ако ние играем добре, то не вярвам да имаме трудности. Мисля, че Левски ще продължи в следващия кръг. Сега и мачовете малко се разреждат след този кръг за първенството, който предстои. Играем в събота, после за Купата пак в събота, а някои от отбора ще играят за националния тим в сряда. За нас е добре, че се разреждат малко мачовете, защото изиграхме много такива за много кратко време.”

За Георги Иванов е било без значение срещу кой ще се падне Левски. Той предварително не е имал желан съперник.

„Срещу който и да бяхме се паднали, Левски ще е фаворит”, категоричен е спортният директор на „сините”.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg