Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов коментира днешния жребий за Купата на България, който отреди в курортното градче на 1/16-финалите да гостува Левски София.

„Ако трябва да бъда точен и да уточня, аз изтеглих Левски, а Георги Иванов изтегли Банско, но понякога има и такива иронии в пълния жребий”, каза Горанов.

„Радвам се, че един силен отбор, отбор с традиции, няма нужда Левски да се представя, ще гостува в Банско и се надявам, че двата тима ще направят един хубав мач. Естествено е, че нашите футболисти ще бъдат пределно мотивирани.

„Надявам се, че стадионът ще бъде пълен, има 3000 седящи места и другото е правостоящи. Сигурен съм, че ще се напълни. Имаме и специално място за гостите – около 1000 човека, надявам се да стигне, защото в региона има фенклубове на Левски. Миналата година, когато правихме контрола с ЦСКА, доста от региона фенклубове бяха на мача и успяхме да ги поберем, надяваме се да стигне капацитетът и за феновете на Левски.”

„Във футбола всичко е възможно, виждате как се развиват нещата. Нашият отбор е с опитни и добри футболисти, знаете треньор ни е Войн Войнов, който е бивш футболист на Левски и дълго години е давал всичко за Левски. За мен основното и най-важното е, че ще се създаде настроение и радост в околността. Дано по-добрият отбор победи”, каза още шефът на ФК Банско.