Георги Иванов не се ограничи да отговаря само на въпроси свързани с жребия за Купата на България. Той коментира и възможността бразилецът Фелипе да остане в Левски и дали са верни някои слухове свързани с него и Йордан Петков и Тодор Батков.

„Фелипе ще стои два, три дена”, заяви Гонзо. „Треньорите ще преценяват какво е неговото състояние, дали той има качества и възможности да играе в Левски.Ще го преценим.”

За равенството със Славия Георги Иванов призна, че отборът е направил много грешки. Той е убеден че треньорите са ги анализирали и вчера са направили обстоен анализ на мача. Той за пореден път каза, че Левски гради отбор в движение и хората не са се сработили още.

„Недопустимо е, когато поведеш с 1:0, с лекота да допуснеш два гола”, коментира Гонзо. „Има и такива мачове. Ако Славия ги бяхме срещнали не след тежкия мач с Лил и с толкова наказани, щяхме да ги бием с лекота. Има още много мачове, Литекс е с пет точки пред нас, ще се борим до последно, всичко зависи от нас.”

Георги Иванов бе попитан и за това, дали има напрежение в съблекалнята на Левски и между него и Тодор Батков, както твърдят в някои медии.

„Не чета, защото нямам време да чета такива неща”, каза Гонзо. „Плюс това има много лъжи в някои сайтове и ще кажа един - „Дон Балон”, в него има много лъжи и не знам защо тези хора се наричат журналисти. Нямаме толкова много футболисти, които да заместят наказаните и контузените и оттам идват и проблемите ни.”

Георги Иванов не отрече, че с капитана на Славия Йордан Петков е семеен приятел.

„С Йордан Петков сме семейни приятели”, потвърди Гонзо. „Който ме познава мен или познава него, знае, че дори и не бихме си помислили за такива неща, каквито пише. Вие сте журналисти, нека си говорим за сериозни неща.”

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg