За съжаление, мачовете за Купата показаха едно твърде грозно лице на българския футбол и след тях, едва ли в близко бъдеще можем да разчитаме да видим светлина в тунела. Безобразни съдии, отвратителни терени и куп некадърни футболисти видяха зрителите в сряда, в четвърфиналите на престижния турнир, които навсякъде другаде биха били празник за любителите на играта.

Всичко започна следобед на ливадата в Своге, където два столични отбора - Локомотив и ЦСКА спукаха топката за 0:0 пред точно...202-ма зрители. Разбира се,съдиите допълниха картинката, като отсъдиха и двете спорни ситуации в мача в полза на по-големия отбор. За да се стигне до вечерта, когато в последните секунди на празния и полуразрушен „Герена“ неадекватния Ахмед Ахмед, познат и като Дюран Дюран тотално оплеска мача между Левски и Литекс, като първо отмени, после призна и накрая пак отмени редовен гол на “оранжевите”.

Въобще, който си е направил труда вчера в работната сряда да седне и погледа малко роден футбол, вероятно вече съжалява за стореното. А пък футболните хора да не се сърдят, че никой не им ще „продукта“. Просто, защото към момента той не струва и пукната пара...