Новият изпълнителен директор на ЦСКА, Радослав Златков, сподели своето виждане за развитието на клуба в дългосрочен план, акцентирайки върху няколко ключови аспекта – школата, приходите, работата с феновете и изграждането на новия стадион.

ЦСКА може да стане шампион, когато отборът има много солидна и здраво основа и в следващите трансфери се надгражда в качество. Трябва да има спокойствие, да не се променят нещата и да излезем от порочния цикъл – слаби резултати, смяна на треньори, смяна на директор, собственик напуска. Мечтата ми е с новия стадион да спечелим титлата. Първо обаче трябва да изградим здравата основа на отбора. Аз стоя твърдо зад Александър Томаш. Казах му го и той го знае. Там промени няма да се правят. Чакахме го с голямо нетърпение, сега трябва да му дадем време и резултатите ще дойдат“, коментира новият изпълнителен директор на ЦСКА, сподели новият директор на "червените".

startphoto.bg
9 снимки

„Есента на 2026 ЦСКА ще може да играе на новия стадион. Има технологично време, докато посадим тревата. Капацитетът на стадиона ще бъде 16 000, не може да бъде надграден. Най-важното е да изградим стадиона максимално качествено, близо до бюджета и навреме.Чисто икономически ще има определени мачове, когато капацитетът няма да стига. Никой не планира тези единични случаи. Нека да напълним този стадион на всеки мач със сезонни карти и тогава сме си изпълнили всички цели.“

„Искам да остане стадионът, отборът, школата и ще съм горд като го постигнем.“, завърши Златков.

подкрепя българския спорт