ЦСКА ще опита да се раздели с един от чуждестранните си халфове през зимата. Става въпрос за норвежеца Улаус Скаршем, който пристигна в Борисовата градина в началото на годината, но така и не успя да се наложи като водеща фигура в състава. След идването на треньора Александър Томаш пък окончателно отпадна от сметките.

Бившият футболист на Розенборг започна като титуляр в дебюта на 46-годишния специалист при загубата с 0:1 от Ботев Пловдив, но след това записа едва няколко секунди в продължението на мача с Берое. Срещу Локомотив София и Черно море остана неизползвана резерва, което е достатъчно ясна оценка от старши треньора. Норвежецът се контузи преди двубоя със Септември, като има проблеми с ходилото, които най-вероятно ще му попречат да попадне в групата и за вечното дерби с Левски. Дори и да беше здрав обаче, той със сигурност нямаше да започне като титуляр срещу сините.

Скаршем няма бъдеще в ЦСКА под ръководството на Александър Томаш и през зимата ще му бъде търсен нов отбор. Целта е да бъде продаден, но може да се стигне и до отдаване под наем.

подкрепя българския спорт