ЦСКА следи под лупа албанския национал Анди Хадрой от тима на Партизани Тирана. Той е на 25 години и има 3 мача за родината си, пише Мач Телеграф. 

Онзи ден се появи информация, че спортният директор на „червените“ Филип Филипов е отишъл в Прага, като се предполага, че целта на неговото посещение е била мачът от Лигата на нациите между Чехия и Албания, завършил 2:0. За съжаление на Филипов обаче, селекционерът на шиптарите Силвиньо не пусна Анди Хадрой и за минута. Въпреки това ЦСКА-София ще продължи да следи 25-годишния футболист и е възможно да изпрати оферта за него през януари. От първенството на съседно Косово „армейците“ привлякоха капитана на Балкани Суха река – Лумбард Делова.

В своята кариера Анди Хадрой е играл за Шкендия Тирана, Лачи и Билис. Част е от Партизани Тирана от 2021 г. „Червените“ се нуждаят от дългосрочно решение на десния фланг на защитата, защото договорът на Тибо Вион изтича и няма да бъде подновен, а формата на Иван Турицов е много незадоволителна. Вариант е и младокът Мартин Стойчев, който обаче се възстановява от тежка травма и не е ясно кога ще си върне оптималната форма.

подкрепя българския спорт