Хората, занимаващи се със социалните мрежи на Левски, опитаха тънка провокация към юношата на отбора и настоящ капитан на Ботев Пловдив – Ивелин Попов.

Часове след „синьото“ поражение при визитата на „Колежа“ от Левски опитаха да реализират маркетингов трик, с който евентуално да призоват своите фенове да продължат със закупуването на титулярната фланелка на отбора за сезон 2024/2025.

В средата на второто полувреме Ивелин Попов извърши задължителен тактически фал срещу Джавад ел Джемили в средата на терена, заради което опитният футболист получи резонен жълт картон от рефера Никола Попов.

От Левски посъветваха Попето, че фланелките на отбора са в продажба с хиперлинк (бел.ред - Продават се, Попе), а също така добавиха и таговете на профилите на двамата футболисти в Instagram.

Ивелин Попов и Джавад Ел Джемили

Както е известно, Левски преклони глава пред „канарчетата“, след като в края на мача Вини Трибуле донесе трите точки на Ботев. Попов пък изигра отличен двубой, заради което спечели наградата за Играч на мача на Gong.bg.

В прикаченото видео може да видите ситуацията с картона на Ивелин Попов в дуела със столичани.

подкрепя българския спорт