Билетите за най-старото столично дерби Левски - Славия вече са в продажба. Това съобщиха официално от Левски преди минути.

"Желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 29-ия кръг на Първа лига срещу Славия в събота, 4 юли от 18:00 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов", могат да си закупят билети от днес, 3 юли до изчерпване на количествата.

Талоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и в мрежата на Eventim.

В събота, 4 юли от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите на ул. „Тодорини кукли“ №47, както и на тези пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Ложа 2 и 3: 50 лв

Сектор "STRABAG", Блок 1914: 30 лв

Сектор "STRABAG", Блок 1 и 2: 25 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

В свободна продажба ще бъдат пуснати 166 билета за Сектор А, 691 билета за Сектор Б, 884 билета за Сектор В и 1000 билета за Сектор Г.

Притежателите на абонаментни карти, които все още НЕ СА ЗАЯВИЛИ присъствие за двубоя Левски – Славия, ще да могат да получат безплатна покана за мача от клубния магазин, но само в случай че има свободни места на трибуните. Поради изтичане на срока за заявка на онлайн билети, ПФК Левски не им гарантира запазено място на стадиона, при изчерпване на пуснатите в свободна продажба билети.