Левски приема Локомотив София в мач от третия кръг на еfbet Лига. Двубоят е днес от 21:15 часа на "Герена" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от сблъсъка. 

"Сините" стартираха първенството със загуба  и победа, а днес ще се опитат да увеличат точковия си актив с първи успех на стадион "Георги Аспарухов" през кампанията. Възпитаниците на Николай Костов проведоха едва една тренировка преди двубоя, след като в четвъртък късно вечерта победиха с 2:0 като гости Шкупи Скопие в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. С успеха столичният гранд отсрами българските представители в евротурнирите през тази седмица, след като останалите - Лудогорец, ЦСКА и ЦСКА 1948 не успяха да запишат победи. Столичани са и единственият ни представител в Европа, който реши да не отлага мача си преди реванша със северномакедонците идния четвъртък. 

Очаква се Костов да направи ротации в своя стартов състав. Под сериозна въпросителна за мача е Рикардиньо. Нападателят не тренира вчера, като едва ли ще бъде рискуван, след като напусна ужасния терен в Скопие с контузия. За неговото място на върха на атаката ще се избира измежду Илиян Стефанов, Марин Петков и Роналдо. Най-вероятно титулярно място ще получи и Ивелин Попов, който не игра срещу Шкупи. За първи път сред титулярите в шампионата през този сезон ще бъде Цунами. Бразилецът вече изтърпя двата мача наказание, които имаше от миналата кампания. Последното ново попълнение Дарлан все още не е картотекиран и дебютът му ще се отложи. 

Локомотив София също има три точки в актива си след победа и загуба от началото на сезона. Треньорът на гостите Стойчо Стоев няма проблеми с контузени и наказани футболисти и ще може да разчита на всичко най-добро. Много е вероятно сред титулярите да се завърне вратарят Бабукар Гайе, както и крайният защитник Бруно Франко. 

Главен съдия на мача е Драгомир Драганов. 

подкрепя българския спорт