Левски се включва в кампанията по ваксиниране срещу COVID-19, съобщиха от клуба. "Сините" ще обособят помещение до клубния музей, което ще служи за ваксинационен център. Както е известно, според новите здравни разпоредби на футболен мач вече ще се влиза само след представяне на сертификат за ваксинация или отрицателен PCR-тест. 
 
"Следвайки своята социално отговорна политика като клуб, който освен спортен е и социален феномен, обединяващ любовта на хиляди българи, ПФК Левски ще се включи в кампанията по ваксиниране срещу Ковид-19. Съвместно със Столична регионална здравна инспекция в Сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", непосредствено до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за ваксинационен център. Той ще бъде на разположение на всички левскари, жители на района и граждани, които биха искали да се ваксинират.
 
Ваксинационният център ще работи от 13:30 до 18:30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински служители ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които гражданите ще могат да избират. Вярваме, че в отговорността за собственото ни здраве и това на околните, се корени висшата ценност, която трябва да изповядваме като граждани", съобщават от клуба.