Треньорът на Берое Хосе Луис Акиари сподели след загубата с 0:1 от ЦСКА, че тимът не е достатъчно ефективен в нападение, което им коства точки.

„Мач с много ситуации, стояхме много добре. Не ни се получи много добре в атака, имахме някои ситуации добри през втората част. През първото полувреме ЦСКА владееше топката, но нямаха този пас, който им трябваше. ЦСКА е много добър отбор с добър треньор. Бяхме ги проучили много добре и нямаха ефективността към нападателите, както в предишния мач“, сподели Ачиари.

„Нямаме досега добър опит с ВАР, съдията е на 4 метра от ситуацията, вижда я, обаче му се обаждат от ВАР за ситуацията. Съдията направи много добър мач. Обадиха му се от ВАР да преразгледа положението“, каза още треньорът.

„Днес отборът се представи добре, справи се добре. Но това е, че не успяваме да стигнем до една или три точки. Гледаме мач за мач, играхме срещу добри отбори като Локомотив Пд, ЦСКА и Лудогорец, но засега нямаме тази ефективност към вратата, за да вкараме гол. Имахме положения, не трябва да разчитаме само на 1-2 играчи, това трябва да го подобрим за повече голове.“

„Трябваше да има подпис от двата отбора, защото някои камери на ВАР не работеха заради феновете, но мачът си мина и нищо не стана“, добави още Хосе Луис Ачиари.

 

подкрепя българския спорт